Boka bord!

Ni är välkomna att boka in er middag hos oss och sitta ner vid ett bord eller vid vår bar. Menyn är densamma såväl bord som vid bar.

Vi har två sittningar per kväll. Den första är klockan 17.30 eller 18. Den andra börjar klockan 20.30 eller 21.00. Ni har tillgång till ert bord i 2,5 timme, en tid som vi tyvärr inte kan kompromissa med.

Menyalternativ: Vi erbjuder tre olika menyer som alla består av 8 serveringar. Några mindre snacks, några mindre till medelstora rätter samt en dessert.

Den vegetariska menyn innehåller ägg, smör och andra mejeriprodukter.

Den pesceterianska menyn innehåller till skilnad från den vegetariska, ett par rätter med fisk eller skaldjur. Antalet rätter med fisk eller skaldjur är det samma som i den blandade menyn.

Den blandade menyn innehåller en variation av vegetariska rätter samt några med såväl fisk och skaldjur som kött.

Veganskt alternativ: Vi är inte en vegansk restaurang men lagar gärna en helt vegansk meny, något som vi dock behöver 24 timmars förberedelse för. Det är därför viktigt att detta meddelas i er bokning. Den veganska menyn kostar 525SEK.

Allergier: Vi tar hänsyn till allergier men behöver ha information om dessa till handa minst 24 timmar innan ert besök. Våra menyer består av gluten och mejeriprodukter och kan eventuellt inte ta hänsyn till några allergier eller specifikationer utan information i er bokning


Avbokning

Vi förstår såklart om ni behöver avboka ert besök hos oss, men ber snällt om att ge oss information om detta 24 timmar innan ert planerade besök. Avbokning sker enkelt via det email ni erhåller vid er bokning, genom att ringa eller skicka ett mail direkt till oss. För att minimera mängden slängd mat, lagar vi enbart mat till antalet bokade gäster för kvällen. Den som lägger er bokning är ansvaring för att följa ovanstående vilkor och kommer, om inte, erhålla en faktura på 550SEK per person.


Väntlista

Om ni inte lyckas boka ett bord på önskat datum och tid kan ni skriva upp er på vår väntlista. Ni kan skriva upp er för ett bord eller en plats i baren, eller om ni kan tänka er bägge delar, på bägge.

Eller; är ni i närheten av restaurangen, kom förbi och kika in och se om det finns en plats!